EEN WEEK ALLEEN THUIS MET DE TWEELING! | ELISE BOERS VLOG #99

 • Gepubliceerd op 2 maanden geleden

  Elise BoersElise Boers

  Deze video bevat een betaalde samenwerking met Jotex.

  KORTINGSCODE: ELISEBSEPT30
  (30% korting op alle items en 5% extra korting op rode prijzen (sale items) - 2 weken geldig)

  Linkjes van de producten:

  www.jotex.nl/zadie-set-van-4-...

  www.jotex.nl/zadie-set-van-4-...

  www.jotex.nl/kaiya-16-delige-...

  www.jotex.nl/-/henley-tafelkl...

  www.jotex.nl/-/zadie-tafellop...

  www.jotex.nl/alina-theedoek-2...

  www.jotex.nl/-/kara-theedoek-...

  www.jotex.nl/moya-snijplank-1...

  www.jotex.nl/ace-set-van-4-ch...

  www.jotex.nl/mae-set-van-4-gl...

  www.jotex.nl/kendra-pannenond...

  www.jotex.nl/alora-set-van-4-...

  Deze week was ik alleen met de tweeling! Wout was namelijk even een weekje ontspannen op Ibiza. Veel kijkplezier! x E

  Vond je dit nou een leuke video? Vergeet je dan niet te abonneren want ik upload elke week over mijn avonturen als moeder van een tweeling. Klik hier om te abonneren: bit.ly/2lWFJQy en vergeet het belletje niet 🛎

  Volg me ook op:
  eliseboers
  wouterpeelen1

  Hey, welkom op mijn NLblow channel! Ik ben Elise Boers. Ik ben sinds kort moeder van een tweeling en deel dit geweldige avontuur met je. Dit doe ik samen met mijn liefde Wouter Peelen.

  Tot snel!

  Liefs,
  Elise

Alisha S
Alisha S

22:00 , ik ben een tweeling en mijn moeder heeft dit heel lang alleen moeten doen. Met een studie en werk. Dus wees heel blij dat je wout gelukkig hebt ♥️

17 dagen geleden
Uruviel1989
Uruviel1989

Ik snap dat het af en toe echt zwaar is lieverd. Helemaal als je ook nog 2 hebt die je aandacht vragen enz. Toch mag je ook kijken naar de luxe die je hebt en de ruimte die je krijgt kwa vrijheid. Koester dat en probeer op die momenten te genieten. Ik merk dat ik zelf soms ook zo word opgeslokt in het moeder zijn dat ik vergeet om te genieten. Het is pittig en af en toe ook zwaar. Maar je doet het goed. En hoe fijn is het dat je zoveel hulp krijgt. Logisch hoor dat het spannend is dat je ineens het aleen doet. Maar je doet het goed. Mijn man zit in de binnenvaart. Dus die is 1week thuis en dan ben ik 1 week aleen met mijn dochtertje van nu bijna 3.5 jaar. Wat ik leer is om hulp te vragen. En te genieten van de momenten die je even dan voor jezelf hebt ook al komt het daar niet altijd van. Want misschien ook fijn is is om lekker als je je hoofd even leeg moet hebben. Om de jongens in de buggy te doen en lekker naar buiten te gaan. Of met de bakfiets even lekker touren. Ik vond dat altijd even prettig is gewoon een tip. Maar je doet het goed en ik wil jou en Vita alvast een fijne vakantie wensen. En ik snap dat je Wout mist. Ik mis mijn mannetje ook altijd als die weer een volle week weg is. En kijk er dan ook weer naar uit als hij weer thuis is. Groetjes ;)

Maand geleden
Eline De Vries
Eline De Vries

Mozes wat een nare reacties. Ik hoop eerlijk gezegd tussen alle berichten dat je nog iets leest. Maar snap ook als je dat niet doet. Ik vroeg me af waar je dat eten voor wolf en luca had besteld. Wat klinken die combinaties goed!

Maand geleden
Fien
Fien

Waar is je mooie dekbed overtrek van?? Ben fan!😍

Maand geleden
Deborah Balk
Deborah Balk

Hi,ik begrijp jou,heb 4 kids en de laatste een jongen van 9 maanden,geef nog borstvoeding.en soms ben ik overvol🥴.groetjes 💋👊🏼

2 maanden geleden
Esmee Ronner
Esmee Ronner

Wat ben je mooi opgemaakt 😍. Iets anders dan anders?

2 maanden geleden
Naima 31
Naima 31

Wat een zure pruimen hier zeg!! Waauuww er is een knop die je kan indrukken hoppa je kijkt al niet meer.. Waarom iemand zooo in een hoekje duwen wat een afschuwelijke vrouwen zijn er toch, kijk naar mij ik heb het alleen gedaan en jij klaagt nu, bahh jaa mag het ze klaagt is haar goed recht.. mogen we niks meer uitspreken belachelijk.. bah bah.. Elise Aub blijf je zelf heerlijk, kijk elke week en geniet zo van je vlogs..

2 maanden geleden
Kirsten Z
Kirsten Z

Juist mooi dat je je emoties deelt en je struggles naar ons durft te uiten, én dat jullie als ouders ook gewoon lekker voor jezelf durven kiezen. Alle mensen die hier zo raar op reageren in de commentaren zijn gewoon jaloers 🥸

2 maanden geleden
Jemma
Jemma

Leuk document voor later voor de boys🙄

2 maanden geleden
Jody van Gils
Jody van Gils

Ach zo naar al die lelijke comments. Ik denk oprecht dat mensen zich enkel aanvragen waar de aanname vandaan komt dat een tweeling "another ballgame" is. Ik denk dat het vooral ligt aan hoe je kind(jes) zijn. 1 druk kindje wat heel de dag grenzen test kan veel pittiger zijn dan een rustige tweeling. En de ene moeder kan ook meer hebben dan de andere. Het is ook waar dat het overkomt in je vlogs dat je niet snapt dat bijna alle moeders dit altijd hebben. Mannen die fulltime werken en pas om 6 uur thuis komen dus elk avondritueel zelf moeten doen bijvoorbeeld. Ik denk dat deze moeders fel reageren uit frustratie. Het komt over alsof jij het zwaarder hebt dan anderen met een tweeling maar ik denk oprecht (en spreek uit ervaring in mijn directe omgeving) dat het meer ligt aan ieders eigen belastbaarheid. Doe verder je eigen ding en probeer je niet te veel aan te trekken van anderen. Houd het bij jezelf wat je als zwaar ervaart en dan stoot je niemand voor het hoofd 😊.

2 maanden geleden
Lisa Kolk
Lisa Kolk

Ik vind het zo bizar om te lezen dat mensen iemand denken te kennen door hun vlog te kijken. Oordelen of ze het echt wel zwaar heeft. Of ze echt wel werkt. Dit zijn 40 minuten van beelden uit één week, die zij zelf heeft gekozen om te delen. Je weet niet wat er de rest vd tijd gebeurd. Als je iets vindt betekent dit niet dat je dit gelijk moet uiten, laat staan een comment achterlaten. Waarom is dat nodig? Wil je haar overtuigen dat ze het niet zwaar heeft? Wil je haar pijn doen? Het is zo onnodig allemaal! Wat de een zwaar vindt is voor de ander peanuts, maar waarom voelen sommigen van ons zich zo belangrijk dat zij dit voor anderen mogen bepalen. Ik ben hier gekomen n.a.v. van de nieuwe vlog omdat ik het niet normaal vind dat iemand zoveel gedoe over zich heen krijgt. Je besluit je een deel van je leven te delen, dat geeft anderen echter nog niet toestemming om hun eigen mening rond te roepen. Ik hoop dat mensen wat aardiger voor elkaar kunnen zijn ook als dat vanachter een computer of telefoon gebeurd!

2 maanden geleden
The Ellen Family
The Ellen Family

Ik heb twee kindjes (baby en dreumes) die maar 13.5 maand schelen en pfoe als ik een week alleen thuis met ze zou zijn.... zou ik zeker ook pittig vinden haha! Respect! En heb meteen hier aan manleif ook voorgesteld om allebei een keertje alleen weg te gaan 🤣

2 maanden geleden
Cookie Monster
Cookie Monster

Vraag me toch af of ze deze vlog zelf terug heeft gekeken en kritische naar zichzelf kijkt en dan niet eens een belletje gaat rinkelen van misschien zeik ik wel te veel? Ze heeft bijna een extravaganza leven. Heel leuk en aardig maar krijg gelijk een ander beeld van haar. Verwend nest zou je bijna zeggen.

2 maanden geleden
Aggie's Art
Aggie's Art

Als ik dit kijk, ben ik dankbaar dat ik dankbaar kan zijn🤣..ondanks tegenslagen tel ik elke dag mijn zegeningen. Focus❤ Niemand is perfect, ieder heeft zijn processen.

2 maanden geleden
Sylvia in den Bosch
Sylvia in den Bosch

Lieve Elise! Belachelijk deze reacties! Ik geniet van jullie allemaal! Respect dat jullie het zo kunnen en willen doen! Ik heb 2 zonen van 24 en 25 jaar, en ik luister never nooit naar negatief geluid! Zijn onze zonen ook zeeeeeeeer blij mee! En geloof me, wij hebben ook het een en ander van anderen te verduren gehad! Blijf bij jezelf! Zeg ik al 25 jaar, tegen mijn kinderen! Werkt gelukkig heel goed! Ik werk me de tering, maar ik vind het zelde erg! Kusje lief mensje!💗👍💋Ik zat van de week na 2 weken wachten op onze auto, die het leek te begeven, maar door onze allerbeste en liefste automonteur Eug, gemaakt is, waardoor ik ook weer radio in de auto had, te luisteren naar een programma ergens, vraag me niet wat voor een zender, waar een auteur en schrijver van een kinderboek aan het woord was! Men! Ik kroop in de speakers! Wat een geweldig verhaaaaaal! Waaaaaar gebeurd! Vertaald in een kinderboek! Het ging over het kinderboek Aydin. Ik was zoooooo gefascineerd door zijn verhaal, dat ik dacht, dit boek zou ik wel willen kopen. Ik kon hem uiteraard op Bol.com kopen, maar ik kocht hem in een waanzinnige boekwinkel in Maastricht! Wat een waaaaanzinnig mooi, en waar kinderboek! Dit boek zou elke vader/ moeder aan hun kinderen willen voorlezen! Geen sprookje! Maar echt! Koop aub dit geweldige boek, vol prachtige illustratie’s! Mijn God, wat mooi, en herkenbaar, voor ons! Heb je geen tijd om hem in de boekhandel te halen, wat jammer is, want we moeten onze mooie zaken steunen, waar we kunnen, bestel hem dan via die grote bal!……

2 maanden geleden
Sylvia in den Bosch
Sylvia in den Bosch

Ik hoop dat je hier wel iets aan hebt! Voor jullie en de jongens alle goeds!👍

2 maanden geleden
Eetlokaal KOKS
Eetlokaal KOKS

Hi Elise, weet jij welke kleur blauw jullie wanden in de keuken zijn?

2 maanden geleden
Hester Groenewoud
Hester Groenewoud

Ik moest ook wel even gniffelen om de klaagzang :) het is zeker geen competitie, maar zoveel goeie mensen om je heen (sociaal netwerk) is toch echt geweldig lijkt mij! Daarnaast heb je ook nog een ZELDZAAM lieve en betrokken man, waarvan er echt maar heel weinig zijn helaas... wie maakt je wat? Ik ben al meer dan 10 jaar alleenstaande moeder van 3 meiden. Altijd geldzorgen gehad. Al 6 jaar niet op vakantie. Ik gun iedereen z'n luxe, maar probeer niet meer zo te klagen Elise! Is echt een beetje drama queen gedrag ;) Wie weet kan het ook nog liggen aan je zelfvertrouwen als moeder misschien? Als dat erachter zit.... Je bent een top moeder!! Dus vertrouw daar nou maar op.. ook als je weer es alleen bent met ze!

2 maanden geleden
Raisa Klein
Raisa Klein

Voor iedereen die een negatieve comment plaatst... je denkt dat jij Elise op haar plek zet en even laat zien hoe zwaar het “echt” kan zijn. Maar eigenlijk laat je vooral zien dat jij ook niet mocht klagen van iemand toen je het zwaar had. Dat jij ontzettend eenzaam bent geweest en jezelf niet goed hebt behandeld. En dan de mensen die melden dat ze Elise niet meer volgen... nobody cares. Ontvolg en move on. Het is je goed recht! Mama’s, er wordt al zoveel van ons gevraagd in deze maatschappij. Laten we het elkaar niet nog moeilijker maken! Love!

2 maanden geleden
Sharon Joana
Sharon Joana

Lekker stoppen met kijken voor de mensen die haar vlogs niet leuk vinden en de mensen die het wel leuk vinden blijf lekker bij ons. Al dat geklaag, kijk dan ergens anders naar. Leuke video lieve schat. En geniet in Ibiza xxx uit Spanje

2 maanden geleden
Diamond mami
Diamond mami

Super vlog weer mom life is ook 24 uur per dag 7 dagen per week non stop. Tijd voor jezelf is heel belangrijk gewoon blijven doen! Welke maaltijd uit de diepvries gebruik je voor de tweeling? Zag het voorbij komen.

2 maanden geleden
ماما ستو اكلات وحكايات
ماما ستو اكلات وحكايات

موفقين

2 maanden geleden
marleen van goethem
marleen van goethem

Lieve mensen, wil iedereen die zo oordelend praat over Elise zich gewoon afmelden? Natuurlijk hoef je het niet met haar eens te zijn maar er is een verschil tussen cynisch/met afgunst reageren of uitlachen en een reactie geven met respect.

2 maanden geleden
Romy de Vreugd
Romy de Vreugd

Naar aanleiding van je nieuwe vlog ben ik deze reacties gaan lezen. En ik schrik hier ook echt van. Ik ben nog geen mama, maar ik kan me zo goed voorstellen dat als je een tweeling hebt van 1,5 die net gaan lopen dat je echt een paar handen te kort komt om dit alleen te doen... Wat je al eerder benoemde, Wolf rent de ene kant op en Luca de andere kant op. Dit lijkt me pittig in je eentje. en wat betreft iedereen zegt over dat je klaagt, wat is daar erg aan? Jij laat tenminste de échte kanten van het leven zien en ik hoor juist heel veel je dankbaarheid in je vlogs. Mogen we ff lekker klagen in het leven? En benoemen dat het niet altijd makkelijk is? En fijn toch dat je hulp hebt en lekker eten kan bestellen als je dat wil, gelijk heb je. Waarom het nog moeilijker maken. Blijf lekker jezelf Elise, ik heb al je vlogs gekeken en als ik van iemand een goede vibe krijg ben jij het wel ;)

2 maanden geleden
Lindespaanderman Spaanderman
Lindespaanderman Spaanderman

Zulke mooie poef , gordijnen en kussen bij het raam 👍

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Herkenbaar dat het stress is rond etenstijd maar ik heb daar iets op gevonden ik voerde ze altijd had geen zin in geklieder en zetten ze voor de tv dan eten ze terwijl ze kijken. en is het voor zowel jou als moeder en voor het kind een stuk relaxter echt Elise je maakt het jezelf onnodig zwaar

2 maanden geleden
Reggy Oosterbosch
Reggy Oosterbosch

Heerlijke eerlijke vlog!!! Lekker aftellen en genieten van je holiday met je zusje!! Zo fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt!! Hoe kostbaar!! Ik zie ook dat jij daar zo blij mee bent! Ik vind je n kanjer! En juist zo gezellig om dat eten te zien. Inspiratie en tips voor mijn zoon in Amsterdam!! Lieve grt mama van 4 boys!!

2 maanden geleden
L R
L R

Je was dus niet echt alleen met de kids. Volgende keer gewoon wel echt alleen en ze niet naar je ouders laten gaan. Je kan dit makkelijk

2 maanden geleden
Romy T
Romy T

Wauw mensen hou alsjeblieft jullie koppen dicht. Elise aub als je lekker ff wilt klagen DOE DAT ALSJEBLIEFT GEWOON!! Ik heb soms m’n zoon een uurtje opgehaald van de opvang en dan zit ik er alweer helemaal doorheen. Dat kan en mag gewoon. Trek je alsjeblieft niks aan van die fucking perfecte moeders hierzo ♥️

2 maanden geleden
Valerie Koolemans Beijnen
Valerie Koolemans Beijnen

Netflix

2 maanden geleden
Valerie Koolemans Beijnen
Valerie Koolemans Beijnen

Ik heb net de serie Downten Abbey verzwolgen...echt n aanrader...dan begrijp je de Butler herkenning beter..

2 maanden geleden
Valerie Koolemans Beijnen
Valerie Koolemans Beijnen

Ro ome Bobo...de Butler...

2 maanden geleden
Valerie Koolemans Beijnen
Valerie Koolemans Beijnen

Dappere Elise...wat staat Donkerblauw je mooi......🙋‍♀️

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Ik vind het bestek wel mooi Maar de zebraprint niet Ik heb het liever wat rustiger met bloemetjes erop

2 maanden geleden
MvG
MvG

Jeez! Sommige reacties neigen naar afgunst. Ja, Elise kent meer luxe dan veel andere moeders, maar dat betekent niet dat Elise iets niet pittig mag vinden. Moet ze altijd on top of the world zijn omdat ze het relatief goed heeft? Zo werkt de psyche niet. Dit is haar subjectieve beleving. De moeders die hier aangeven hoe pittig zij het op hun beurt wel niet hebben (gehad), hebben het immers óók weer beter dan andere moeders, en zo voort. Newsflash: all is relative! En iedereen heeft het recht zich te uiten. Niemand heeft het recht om iemand op basis van aannames te veroordelen. Laat een ander in zijn/haar waarde. ✌

2 maanden geleden
karen kiebooms
karen kiebooms

ik heb nu eens echt alles aan luxe moeten opgeven om het werk te doen waar anderen dik voor betaald worden ... het verwonderde dat het zo gemakkelijk was, want niemand wint bij een geplunderd huis van vertrouwen en net als mijn zoon me zei, ga ik ervan uit dat er desnoods wel ergens een bank vrijgemaakt zal worden, om mij een veilige slaapplaats te geven ... je krijgt zelden wat je wil, maar meestal wat je nodig hebt en pas nu besef ik hoe men me voor z'n eigen karretje gespannen heeft - gaat zeer doen als ik er niet meer ben!!!

2 maanden geleden
Luisa Greenfield
Luisa Greenfield

Ik kijk al lang naar haar video’s, altijd met plezier. Maar ik merk dat mijn interesse steeds meer afhaakt. Ik kijk voor de ontspanning, maar het lijkt steeds meer een klaagzang te worden. Zo zonde! Ik hoop dat Elise zichzelf niet kwijtraakt en de positieve draad weer kan oppakken. Ik besef mij dat het leven niet alleen maar leuk is, maar zie wat je hebt😘zonder dat je steeds benoemt hoe zwaar het is, geloven we dat het zwaar is. daarbij, als je het voor jezelf steeds hardop benoemt, gaat het steeds heftiger voor jezelf aanvoelen. Je ziet nu het deel van Wouter heel goed, balans en evenwicht.

2 maanden geleden
Raho E
Raho E

Mensen ik snap totaal jullie negatieve shit niet als jullie het gezeur en gezeik verwend of welke benaming dan ook noemen. Dan kijk je niet naar haar. En natuurlijk iedereen heeft een eigen mening maar zij is een influencer/ youtuber en jullie kijken alleen. Iedereen beleefd zijn of haar wereld op zijn of haar manier als zij het zwaar vind prima laat elkaar lekker leven.

2 maanden geleden
Lisa Amsterdam
Lisa Amsterdam

Ik vind het bijna een beetje gênant voor moeders die geen extra handen hebben 👨‍👨‍👧‍👦. Bij deze hands up voor alle single mums die geen “eten kunnen bestellen”. 💪

2 maanden geleden
Jemma
Jemma

Precies dit

2 maanden geleden
Amber Houtenbos
Amber Houtenbos

Ik vind je vlogs heerlijk, maar ik ga ze niet meer voor het eten kijken. Met al dat eten in de vlog krijg ik trek 😅😂 verder love it!

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Klinkt alsof je je jezelf niet goed kent wat kleding betreft waar je van je houd appart 😂 Ik draag zelf bijvoorbeeld nooit wijde broeken maar dan ook nooit ik draag alleen skinny broeken. Wat je zegt over insecten dat heb ik ook ik vind ze smerig word helemaal eng als ik ze zie. Wat je zegt over gehuil van de kinderen misschien voelen ze jou stress wel aan onbewust kinderen reageren daar heel erg op

2 maanden geleden
caitlindemunck
caitlindemunck

Ik vind jou zo een leuk mens, echt een voorbeeld van hoe ik ook in het leven wil staan. Wil jij en je vriend op vakantie? Lekker doen! Ahg love die denkwijze, je bent ook nog Elise en Wouter naast papa en mama. Ik vind jullie zo tof :)

2 maanden geleden
caitlindemunck
caitlindemunck

@Joanne H ja dat heb je goed gelezen, ik wil zo in het leven staan. Hoe jij je leven wilt inrichten is helemaal aan jou :)

2 maanden geleden
Joanne H
Joanne H

Wil je echt ook zo in het leven staan?? Ik zie meerdere vliegreizen achter elkaar, overconsumptie, een zeer materialistisch leven. En als werk dan vooral anderen aanzetten tot consumeren. Ik volg de vlog af en toe (of ja, vooral de reacties erop), maar levensinspiratie haal ik er persoonlijk weinig uit.

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Elise niet om lullig te doen of zo maar mannen die alleen op vakantie gaan naar Ibiza is wel heel iets anders dan als een vrouw dat doet En ja ik weet het ik klink misschien gek en overdreven maar je snapt me denk ik wel . Mannen die lol hebben met elkaar en een drankje erbij is toch iets heel anders dan 2 vriendinnen als je begrijpt wat ik bedoel. En daarom zou ik mij daar niet prettig bij voelen als ik jou was en mijn man ging met zijn vriend maar Ibiza Maar hè het is jou relatie jullie regels 😂

2 maanden geleden
Romy T
Romy T

????????

2 maanden geleden
Manon de Vries
Manon de Vries

Ik vind het knap dat je zo eerlijk bent en dat je het toch maar gedaan hebt. Maar he... 2 dagen ben je eigenlijk met de kids.. Ik ken gezinnen die hun vader/ man weken op zee is waardoor moeders weken alleen met de kinderen zijn.. En nee dan is er geen oppas of opa's en oma's die dagen op willen passen. Ik kijk altijd met heel veel plezier naar je vlogs, tips etc. maar dit stoort me wel een beetje..

2 maanden geleden
S t e ff y G
S t e ff y G

Theatrale persoonlijkheid

2 maanden geleden
Fiep Bijnsdorp
Fiep Bijnsdorp

Lieve Elise, je bent zo'n goede moeder, lieve mensen, wat zijn dit een onaardige reacties, kappen, iemand is aan het vloggen, en dan krijg je dit. Stop.....! Schat, ik vind je zooooooo leuk ! Je bent de beste 😘😘💗💗💗

2 maanden geleden
Candice Holland
Candice Holland

De comments onder deze video zijn volgens mij precies de reden waarom youtubers/influencers/creators niet “real” durven te zijn. Dan krijg je dit dus over je heen… manmanman…alsof we niet al genoeg van elkaar verwachten tegenwoordig

2 maanden geleden
X X
X X

Ja veel negatieve reacties. Maar iemand die dan zegt: laten we elkaar vrouwen supporten en niet naar beneden halen, vind ik nergens op slaan. Het is niet naar beneden halen, het is iemand een andere kijk geven op de situatie. En elkaar niet supporten omdat je er anders over denkt mag toch ook? Hou het alleen netjes, that’s all.

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Klopt wat je zegt over dat je nooit helemaal weet hoe de dingen verlopen met kinderen ben ik met je eens. maar ik heb 4 kinderen en bij alle 4 deed ik echt ontzettend mijn best om hun slaap tijden onder controle te hebben zo hield ik ze dus wakker dat koste soms moeite maar toch deed ik het en het lukte. zo werden ze in de ochtend later veel later wakker en kon ik even uitslapen dat soort dingen deed ik wel

2 maanden geleden
Imen El Mannani
Imen El Mannani

Je huisje wordt heel gezellig en wat ben je een top mama ELISE ❤️dat is ook voor alle mama's op de 🌏. wat fijn dat je zulke fijne mensen om je heen hebt. 🥰

2 maanden geleden
Vanessa Nelom
Vanessa Nelom

Hai Elise. Je zorgt goed voor je kinderen. Ga zo door. Geniet van alles om je heen. Heel veel zegen. Een sterke vrouw ben je.

2 maanden geleden
Lala
Lala

Wolf en luca zijn echt stoere boys hoor! En zo lief, ik heb echt RESPECT hoe jij dit volhoudt.

2 maanden geleden
Daniëlle Hendriks
Daniëlle Hendriks

Ik zou inderdaad het roze element van je bank vervangen of opnieuw laten bekleden

2 maanden geleden
LN88
LN88

Heftig hoor al deze reacties. Ik ervaar de vlog meer alsof de camera (wij de kijker) haar bff zijn met wie ze haar spinsels oprecht, in het moment en puur deelt. Ze had ook net zo goed af toe de camera kunnen pakken en kunnen roepen “ik ga lekker! 2 vingers in mn neus! Wat een makkie! Niet zeuren maar hup!” om de schijn op te houden, maar dan waren we weer allemaal beledigd dat ze het ouderschap zo bagatelliseert. Ze behandelt ons gewoon als haar vriendin. En we moeten ophouden met zeggen hoe jouw situatie is en dat dat altijd erger is. Wat wil iedereen dan? Een lintje? Dat is toch niet te meten…. Daarbij zegt Elise haast obsessief in elke vlog hoe dankbaar ze is, hoe geweldig wout en haar relatie is, en haar leven en haar jongens zijn. Ps. Besef gewoon dat we allemaal hulp mogen vragen! Heerlijk toch beetje hulp?

2 maanden geleden
Naima & julian
Naima & julian

🙏helemaal mee eens❤❤

2 maanden geleden
N xx
N xx

Snelheid op 1,5 is echt de beste tip voor jouw vlogs 😂👍🏼

2 maanden geleden
vlinder Power
vlinder Power

Haha, als ik haar vlogs kijk, doe ik dat ook. Zooo langzaam praten....

2 maanden geleden
Lian de vries
Lian de vries

Zeeeeker!

2 maanden geleden
Carola Moerenhout
Carola Moerenhout

OMG I need vegan sushi 😱🍤🍱

2 maanden geleden
B. Brodale
B. Brodale

Om even in de stijl van Elise te reageren. Jeeeezus. Doe EVEN normaal. Als ze gemekker wilt horen, koopt ze wel een geit. Iedereen gaat hier vergelijken. Hoe dom is dat. Neem elkaar niet zo snel de maat zeg.

2 maanden geleden
Chantal Roxanne
Chantal Roxanne

Pfff… wat een zure reacties hier, zeg! Wanneer je gewend bent aan het zorgen voor je kinderen met z’n tweeën kan het best heel zwaar zijn als je dat ineens alleen moet doen. En daar mag je dan ook echt wel even over klagen. Natuurlijk zijn er mensen die het technisch gezien zwaarder hebben en zonder hulp moeten overleven met meerdere kinderen, maar dat maakt het voor iemand mét hulp niet ineens vet makkelijk.

2 maanden geleden
Mirjam Renkema
Mirjam Renkema

Is Wout alleen op vakantie of met een vriend of voor werk

2 maanden geleden
FerideZ
FerideZ

Dat legt ze toch Duidelijk uit in deze vlog!? Niet goed gehoord misschien? Of gewoon niet gekeken.....

2 maanden geleden
Kim SCH.
Kim SCH.

Tenenkrommend al dit gezeur terwijl je zo’n luxe leven leidt. 😂

2 maanden geleden
Nataliya Semenchenko
Nataliya Semenchenko

Hoi Elise, een vraagje. Waar is de beddengoed van ?

2 maanden geleden
Marina Vis
Marina Vis

Hi Elise, ik volg je vanaf het begin, en tik eigenlijk nooit een reactie. Maar nu ik al deze zure reacties lees voel ik toch dat ik wat wil tikken! Want, dit is niet wat jij verdiend (die zure reactie). Ik ben juist heel blij dat je eerlijk bent, en niet alleen maar mooie verhaaltjes ophangt, maar gewoon de werkelijkheid. Ik heb een dochtertje in dezelfde leeftijd als jouw jongens. En je bent de enige die ik echt volg omdat ik niet onzeker wordt door alleen maar positieve dingen. Ik herken mezelf in heel veel dingen/situaties en dat is juist zo fijn. Alles moet maar perfect zijn tegenwoordig en als het niet perfect is zou je dat niet mogen laten zien? Leven we in een perfecte wereld? NEEEE.. dussssssssssss gewoon zo door blijven gaan, wees jezelf en laat je alsjeblieft niet teleurstellen door de reacties. Mensen vinden het gewoon erg fijn om af te zeiken, en dat is erg triest, dat zegt meer over diegene die zo reageert dan over jou, KEEP THAT IN MIND! Liefs

2 maanden geleden
Itty
Itty

Wat ik mij afvraag , waarom eten jullie nooit samen met de kids? Als iets belangrijk is is het eet moment wel. En waarschijnlijk gaan ze dan ook beter en netter eten omdat ze jullie ook zien eten.

2 maanden geleden
TheLeatherB
TheLeatherB

Onzin, wij eten al 10 jaar met onze zoons aan tafel en nog elke avond drama. Dus beter en netter eten omdat je het samen aan tafel doet? Hier in ieder geval niet.

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Misschien ben ik een gek mens hoor 😂 Maar knap dat je je daar goed bij voelt ik persoonlijk zou dat niet kunnen niet dat ik mijn man niet vertrouw maar naar Ibiza nee ik zou er een super ongemakkelijk gevoel bij krijgen. Maar nu moet ik ook zegen mijn man en ik gaan nooit zonder elkaar op vakantie.

2 maanden geleden
N xx
N xx

Veel negatieve tijd hier, maar ik snap de reacties heel goed. Ik ben een moeder van een tweeling van 16 maanden en ik heb een zoontje van 8. Daarbij werk ik nog rond de 28 uur in het ziekenhuis. Alle vrije dagen gaat weg naar huishouding etc. Ik wil niet klagen en ik ben trots op ons gezinnetje. Maar ik denk dat je een beetje op moet passen met wat je deelt Elise. Niet iedereen leeft zoals jou. En hou op met dat geklaag.

2 maanden geleden
M.H.
M.H.

@Veerle Burmeister Heb je überhaupt gelezen wat ze geschreven heeft? Ipv direct (zo laag!) te gaan corrigeren.

Maand geleden
Veerle Burmeister
Veerle Burmeister

*negativiteit, *gaan, *zoals jij. Als je kritiek levert, lever het dan goed ;)

2 maanden geleden
Djuna Nena
Djuna Nena

😍😍😍

2 maanden geleden
CleoCam
CleoCam

Trots op je, lieve E!

2 maanden geleden
Janine S ❤️
Janine S ❤️

Een keer een hele vlog in plat Amsterdams praten lijkt me wel geinig.

2 maanden geleden
Farahny And the twins
Farahny And the twins

Je doet het super goed❤️ ik ben zelf een alleenstaande moeder het is best pittig

2 maanden geleden
Floor van Veghel
Floor van Veghel

Waar heb je het beddengoed gekocht?

2 maanden geleden
Marielle Woudenberg
Marielle Woudenberg

Wat een verschrikkelijke reacties zeg,kijk dan gewoon niet😠

2 maanden geleden
Pat
Pat

Wat kan jij klagen zeg… ik haak af voordat ik in een negatieve vibe kom. Wout komt helemaal tot rust in Ibiza😜

2 maanden geleden
Pat
Pat

3:07 Waarom benadruk je dat hij papa moet missen. Is Wout nooit eens eerder weg/werken geweest? Je maakt jezelf gek.. en ook dat voelen je kinderen. Echt hoor, miljoenen vrouwen zorgen voor 2 kinderen🤷🏼‍♀️Snap t echt niet. Soms lijken je kinderen echt te zwaar voor je terwijl je eigenlijk altijd thuis bent en het geluk had een man te hebben die vanaf hun geboorte ook altijd thuis was. Ach ja😏

2 maanden geleden
fleur
fleur

Wat n gezeik hier

2 maanden geleden
Jolijn van der Sande
Jolijn van der Sande

Wat ben je knáp, dat stukje dat je over Wout praat rond 27min. Looking good girl! 😘

2 maanden geleden
Shirley
Shirley

Waar heb je alles laten bekleden? Kun je het adres vermelden?

2 maanden geleden
Jolien Vanlook
Jolien Vanlook

Hartelijk bedankt voor de mooie video en de respect volle worden naar alleenstaande moeders zoals vele onder ons 🥰hou oprecht van jou videos even mijn rust momentje 📹 ❤

2 maanden geleden
Nathalie Leatemia
Nathalie Leatemia

Lekker doorblijven "klagen". En al die ongevraagde/negatieve meningen (Elise voice): Doe EVEN normaal 🤪

2 maanden geleden
Carolien van Velzen
Carolien van Velzen

Ah hoe gezellig lekker babychino met de kids! Love it

2 maanden geleden
Eveline Kersten
Eveline Kersten

Wat zijn al die fantastische en perfecte mensen weer lekker aan het oordelen over een ander. 🙄 Ga even lekker voor de spiegel zitten allemaal en werk lekker aan jezelf. 😉

2 maanden geleden
Nadine Hofman
Nadine Hofman

Groot gelijk hoor 🤩 heel belangrijk om ook voor jezelf als niet mama te zorgen. Lekker genieten met Vita op Ibiza! (Mijn man zit nu ook met vrienden in Barcelona), gewoon elkaar gunnen is goed voor de relatie.

2 maanden geleden
Lin
Lin

Ik kijk iedere week weer uit naar een vlog van jou! Respect voor jou hoe je alle ballen hoog houdt!

2 maanden geleden
Caroline
Caroline

En je doet het super. Met en zonder Wout. Heel goed dat je ook nog aan jezelf denkt en je niet compleet wegcijfert.

2 maanden geleden
Caroline
Caroline

Neem een paar vleesetende planten! Ik heb ze van vleesetendeplant punt en el. Ze zijn mooi en spannend om te zien en ze vreten muggen en fruitvliegjes (en bromvliegen en andere ellende) en ze smakken en stinken niet.

2 maanden geleden
R T
R T

Hoe heet die sushi tent nou precies?😳😳 Leuke vlog verder Elise en trek je niks aan van de negativiteit please🙏🏼❤️

2 maanden geleden
Sharon H
Sharon H

Heeeerlijk dat jullie afzonderlijk van elkaar op vakantie gaan! Ik kan jullie niet meer dan gelijk geven😇 ENJOY!

2 maanden geleden
Tessa
Tessa

Eigenlijk snap ik de reacties ook wel. Iedereen heeft recht van klagen en ieder mag het zwaar hebben. Maar nu is het wel op een level dat ik denk, ik haak af.

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

Hoe bedoel je dat? Als ik vragen mag

2 maanden geleden
I K
I K

Hey mensen rustig aan. Dit is haar tactiek . Negatieve aandacht is ook aandacht. Tegenwoordig doen ze niets voor niks iets plaatsen . Dit zal wel weer ergens een reden voor hebben 😜🤧

2 maanden geleden
I K
I K

Nou, I rest my case. Niets is wat het lijkt. Ja je volgers op een verkeerd pad zetten. Of van alles en nog wat aan te smeren. En wel volgends de richtlijnen natuurlijk.

2 maanden geleden
Lian de vries
Lian de vries

Als ze per comment betaald krijgt, snap ik t wel 😜

2 maanden geleden
Marieke Visser
Marieke Visser

Misschien last van ADHD net als Wout ? Herkenbaar wel. Ik heb het ook. Dat maakt "gewone" dingen echt retelastig.

2 maanden geleden
Sharon Joana
Sharon Joana

Ik ADD en super gevoelig. HSP en inderdaad dingen kunnen retelastig of intens zijn. Bedankt voor je reaction Marieke.

2 maanden geleden
Janou S
Janou S

Volgens mij kijkt een deel van je kijkers niet goed naar je vlogs en hoe je bent. Je krijgt en geeft zoveel liefde en er is zoveel positiviteit 💛 Jouw reacties op dingen of hoe jij dingen voelt, zijn veel intenser dan een gemiddeld mens en dát maakt wie jij bent. Hoe ongelofelijk blij jij kan worden en je uitspreekt over de kleinste dingen, super leuk en soms hilarisch 😂 Maar dat geldt ook als je uitdagingen hebt of bijv. eten hebt besteld wat tegenvalt. Veel andere mensen zouden miss minder intens reageren en denken door je intense reacties op dingen dat je het leven niet meer ziet zitten 😂 Blijf wie je bent en blijf zo genieten van je leven met de mensen om je heen 💛 Heerlijk als je zoveel geld hebt dat je de dingen kan doen en kopen die jullie doen of kopen 🤩 Ik zou dan precies hetzelfde doen, én je werkt zodat je al die dingen kan doen en kopen dus dan verdien je het ook. Iedereen maakt zijn eigen keuzes 💛

2 maanden geleden
Irma Kuiper
Irma Kuiper

Nou Elise en gelijk heb je wat een ge.... je mag ook niet effe lekker van je af kletsen wat iedereen gewoon doet klaar.

2 maanden geleden
Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden

Ik reageer normaliter nooit op vlogs. Maar... iedereen mag hier toch op zijn/haar/hun eigen manier op reageren? Er komt een vlog online en daar hebben mensen gevoelens en meningen bij. Of die nu is dat je vindt dat ze zeurt óf dat je iets roept in de richting van "leven en laten leven". Iedereen lekker zelf weten toch? Dat is het hele idee van vloggen... dat mensen er ook op reageren. Waarom doe je het anders? Het levert ook voldoende geld op. Dus zeggen: dan kijk je toch niet.... wat een non-argument. Het hoeft alleen niet gemeen (die reactie). Nou doei!

2 maanden geleden
X X
X X

Vind ik ook

2 maanden geleden
vedde123
vedde123

Ik had wat reacties gelezen en dacht dat ik me zou gaan ergeren deze vlog... Ben nu halverwege en eigenlijk denk ik alleen maar; ze leeft heel luxe en heeft het financieel een stuk beter dan ik, maar het gevoel van altijd AAN staan bij je kinderen klopt volledig met mijn eigen gevoel. Ik heb een zoontje net iets jonger dan je tweeling en ik herken het gevoel van totale ontspanning als hij weg is 100%! Als hij slaapt, vraag ik me af wanneer hij wakker wordt. 's Avonds maak ik schoon, maar niet te luid want hij slaapt licht. Ik kan wel een makkelijk boek lezen of een beetje schoonmaken als hij er is en zelfstandig speelt (wat op deze leeftijd nooit langer dan 20 minuten is, en dan moet er toch weer een maaltijd/fruit/luier/slaapje/fles worden gedaan), maar echt geconcentreerd iets voor jezelf doen is er niet bij. Je let ál-tijd met een schuin oog op je kind. En dat vind ik heerlijk! Samen spelen, samen lachen, wandelen, ik doe het allemaal met heel veel plezier en voldoening. Maar het is ook vermoeiend. Dus ik vind dat je op dat vlak niet klaagt, maar de waarheid spreekt. Veel vliegen, vaak eten bestellen, je huis, kleding en overall je luxe leven... daar ben ik stiekem wel jaloers op, maar ik ben zeker niet afgunstig, het is je gegund! Ik kan wel zeggen dat ik zelf niet zou doen i.v.m. milieu-overwegingen, maar aan de andere kant, als ik zoveel geld zou hebben zou ik het misschien toch ook doen? Dat durf ik niet te zeggen. Om de reclame kijk ik wel heen, ik laat me niet zo makkelijk influencen ;-) Kortom; leven en laten leven, en als iemand het er niet mee eens is... je kan gewoon wegklikken lieve mensen!

2 maanden geleden
Mara Dekker
Mara Dekker

Misschien proberen iets meer te voelen hoeveel je hebt om dankbaar voor te zijn? Dan verdwijnen er ook wat van die angsten en onzekerheden. Die jouw kinderen dondersgoed aanvoelen en op inspelen.. en ze zijn nu nog klein, maar verkijk je niet, soms zijn die 'tropenjaren' juist nog relaxt.. dus lekker veel positiefs proberen te manifesteren :) Leuke vlog verder.

2 maanden geleden
vloggende oma VLOMA
vloggende oma VLOMA

Kan me voorstellen dat t zwaar is alleen met de 2 jongens.Daarna mag jij lekker uitrusten op Ibiza met Vita,groetjes Jeannette

2 maanden geleden
Moniek Kamphorst
Moniek Kamphorst

Ik walg echt van veel reacties, mensen die dingen zeggen als “zonder klaagzang” maar wel even vernoemen “alleen met drie kids en werken”. Dan geef je dus aan dat je het wel degelijk zwaar had maar gewoon niet hebt uitgesproken! Daar heerst een enorm taboe op en dat Elise haar gevoel zo op tafel legt is heel stoer en ik denk ook heel herkenbaar voor andere moeders! Elise ik zou je willen adviseren om je reacties in het vervolg uit te zetten, want dit gaat je nog een keer opbreken! Dat verdien je niet😘

2 maanden geleden
Sendy Oud
Sendy Oud

Nou nee dat is dan jammer voor je maar ik denk fijn terug aan die tijd. Draaide mijn hand er niet voor om. Werkte en had een leuk sociaal leven eromheen en ervaarde het juist NIET als zwaar. Dus dat “geklaag” daar kon ik mij niet in vinden. Pubers vond ik vele malen zwaarder!!! Ja ik was de vrouw die dat zei 😃😃😃

2 maanden geleden
Hilde Jansen
Hilde Jansen

Heerlijk dat je met Vita gaat! Laten we vooral iedereen in z’n waarde laten! Geniet ervan!!

2 maanden geleden
CM O
CM O

De waarheid is gewoon dat Elise en veel van haar mede vloggers, het contact met de realiteit verloren zijn. Het draait allemaal om image, het perfecte leven... En ze zitten in een soort ivoren toren met hun privileges, daar raak je ook snel aan gewend denk ik. En de volgers slikken het als zoete koek. Dit is haar baan, ze verdient er goud geld mee. Dat kan je haar niet kwalijk nemen als je zelf kijkt en abonneert. Het is een kunst om die volgers vast te houden, dat is je baan. Dat zal ook stressvol zijn. Voor 99% van de moeders ziet de realiteit er echter heel anders uit. Zelf parttime of fulltime werken, geen partner die zoveel bij kan (of wil) dragen, geen familie of vrienden (want die zijn zelf ook gewoon aan het werk) om een nachtje bij je te slapen, max 5 weken vrij kunnen hebben van je werk... Ja, het is pittig, 2 kinderen een hele dag vermaken, in de nacht paraat staan, verzorgen. Ik vind dat ook altijd waardeloos, als ik een week of paar dagen alleen ben met de kinderen. Verschil: ik word gewoon op werk verwacht van 9 tot 5, heb geen huishoudelijke hulp, er komt dan 9 van de 10 keer niemand om een nachtje te slapen/te helpen, ik kook gewoon zelf, weekend als ik eindelijk vrij ben gaan de kids niet naar opa en oma en ik ga niet zelf een week naar Ibiza na zo'n week. Ik snap helemaal dat het zwaar is, alleen met de kinderen, maar als je het op een weegschaal bekijkt, zijn er zoveel factoren die compenseren voor het zware. Het zou mooi zijn als daar ook meer de focus op zou liggen. Voor mezelf denk ik altijd: ja het is vaak zwaar, dat mag ook best gezegd worden, maar ik heb zoveel zegeningen. Kinderen zijn gezond, ik heb het financieel goed (Kan niet 3x per jaar op vakantie of 5x per week eten bestellen, maar toch, goed), ik heb een partner die wel fulltime werkt, maar als hij er is gewoon 50/50 deelt in de zorg, ik heb een dak boven mijn hoofd... Al benoemt Elise wel een paar keer dat ze zoveel respect heeft voor single moms, je hoort het bijna niet meer....

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

@Thingiedingie wat is er dan zo bijzonder aan haar leventje ik snap oprecht niet wat Julie hier mee bedoelen.

2 maanden geleden
felicia oost3131
felicia oost3131

@Thingiedingienu ben ik toch nieuwsgierig geworden welke vloggers?

2 maanden geleden
Thingiedingie
Thingiedingie

Spijker op de kop! Vloggen was ooit het 'allerdaagse, normale leven' in kaart brengen. Deze mensen zijn echter helemaal in hun eigen wereld terecht gekomen. Er is een grote kloof ontstaan tussen de normale kijker en de vlogger. Zie hier een schoolvoorbeeld.

2 maanden geleden
Hannah de vries
Hannah de vries

Ja helemaal eens met je eerste zinnen. En doordat ze 't contact met de realiteit kwijt is jankt ze om de kleinste dingen. Een baan in de zorg zou haar goed doen, misschien kan ze haar psychologie opleiding nog herstarten.

2 maanden geleden
Fem Koets
Fem Koets

Wat een gemene reacties. Iedereen ervaart dit anders. Ik ben al 2 maanden alleen met eentje van 1 en eentje van 2, en ik moet nog een maand. Mijn man is op uitzending. En ook ik heb regelmatig hulp. Doe ook veel zelf. Maaar. Dan nog is het zwaar. Uiteindelijk is alle hulp heel fijn maar JIJ bent de moeder. Dus mensen. Oordeel niet zo. En als het je irriteert dan kijk je niet.

2 maanden geleden
linda verheul
linda verheul

Ik vind het super om je vlogs te volgen!!! Ik heb een mannetje van bijna 6 maanden, voor mijn gevoel kan mij hoofd ook nooit uit. Ook altijd bezig met slaapjes en door het huis sluipen met de was. Het maakt echt geen hol uit hoe luxe of armoedig je leeft. Wat JIJ ervaart ervaar JIJ. en dat is gewoon goed. En eten bestellen, dat zouden meer mensen moeten doen!!!!! Zo duur hoeft dat helemaal niet te zijn. Of koop voor 5 euro een maaltijd bij dr Jumbo......superlekker en gezond. En jezelf weer willen zijn, ook super herkenbaar! Wij schakelen ook opa en oma af entoe in hoor om weer even net als vroeger te kunnen gaan eten of wat drinken. En als dat te duur is of whatever......picknicken in een park of een wandeling met boterham in je hand is ook al heel fijn!!!!! Ga gewoon door met wat je doet. Negatieve reacties negeren......die zijn gewoon jaloers. Liefs uit Brabant

2 maanden geleden
Rachel van Dieden
Rachel van Dieden

Elise, dank voor 2 jaar je blogs kijken.ik stop er helaas mee, want ik merk dat ik me stoor aan het geklaag. Het allerbeste voor jou en je gezin

2 maanden geleden
Cookie Monster
Cookie Monster

Inderdaad meid ik snap je helemaal ze klaagt veel soms lijkt het net alsof ze op een andere planeet zit.

2 maanden geleden
karen kiebooms
karen kiebooms

toch nog even een schop tegen de schenen geven - zo ken ik de mens weer ... je moet niet voor alles een geldige reden opgeven en dat je zulke opmerkingen voor jezelf houdt is teken van een goed ontwikkelde emotionele intelligentie - je mag het doen, maar het voegt niks toe aan je sociaal krediet, weet je wel???

2 maanden geleden
Carolien Booms
Carolien Booms

Hahaha mijn smaakpapillen werken hier bij die heerlijke vegan sushi.. jottum dat ziet er goed uit! Jeh.. wat een meningen allemaal en ik kan alleen maar zeggen.. Het is jouw leven, het zijn jouw kids en het is jouw keuze.. (lees 'jullie') maar go4yrownway and together.. Doit and go4it... loveit!..

2 maanden geleden

Volgende

Hans Teeuwen - Schema Omgooien

1:53

Hans Teeuwen - Schema Omgooien

Hans Teeuwen

Weergaven 327K

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

5:28

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

Jesse Hoefnagels

Weergaven 81K

Hans Teeuwen - Schema Omgooien

1:53

Hans Teeuwen - Schema Omgooien

Hans Teeuwen

Weergaven 327K

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

5:28

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

Jesse Hoefnagels

Weergaven 81K

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

5:28

ZE BLEEK 14... - Geen Vlogmas

Jesse Hoefnagels

Weergaven 81K

Touzani geblesseerd door harde tackle !

19:49